The logo

Velkommen til Bergen!

Hva finner du på siden

Bergen er en by og en kommune i Hordaland fylke. Byen er omgitt av de såklate syv fjell og blir ofte omtalt som vestlandets hovedstad. I Bergen bor det over 275 000 mennesker hvor over 22000 av disse er studenter ved Universitetet eller Høgskolen. Denne byen har utrolig mye å tilby og uansett hva du liker så lover vi deg at du finner deg godt til rette!

Som ny student i Bergen kan det være forvirrende å finne fram til de forskjellige skolebyggene, bibliotekene og det byen har å tilby. Kanskje du vil finne en plass hvor du kan møte nye venner? Eller sliter du kanskje med å finne fram til de forskjellige studielokalene eller bibliotekene i byen? Kanskje du skal på date, men ikke vet hvor du kan ta med din fremtidige kjæreste? Fortvil ikke! Med denne siden vil vi hjelpe deg med å finne fram til de viktigste plassene du trenger å vite om som student og ny borger i Bergen. Vi vil gi deg en lett oversikt over skolebygg, kafeer, treningsbygg, bibliotek og andre aktiviteter som vil gjøre studiehverdagen din mye lettere!

Denne siden fungerer like bra på mobil og nettbrett som på datamaskinen! Vi har gjort siden tilgjengelig for utenlandske studenter ved å skifte språk når du klikker på ikonet av flagget i menyen.

Bilde av studenter

Et bilde av Bergen by

Til toppen