ADVANCED CLIMATE DYNAMICS COURSES / Turspor Snøheim 2012 /

Turspor Snøheim 2012

Eksempel på QR kode
Eksempel på QR kode
Bilde 1 av 2
Eksempel på QR kode

Universitetet i Bergen sammen med DNT inviterer interesserte til å være med på å utprøve ett nytt konsept vi har kaldt «turspor». Fokuset vil i førsteomgang være på å formidle kunnskap om vær, klima og geologi i fjellet.

ÅPEN DAG LØRDAG 25. AUGUST, 2012:

Denne dagen blir det åpen dag på Snøheim med foredrag om vær, klima og geologi. I forbindelse med arrangementet vil forskere fra bl.a. Universitetet i Bergen være tilgjengelige til å guide i området rundt Snøhetta, med utgangspunkt i Snøheim. Lengden på turen vil avhenge av været, men de vil bli lagt opp slik at alle, inkludert barnefamilier kan delta.

FØLG TURSPOR MED MOBILEN:

I forbindelse med den åpne dagen vil det i nærheten av turisthytten bli satt opp en rundløype med informasjonsposter (turspor) med fokus på vær, klima og geologi relevant for Snøhetta massivet.


Prinsippet kan du prøve her ved å skanne QR-koden oppe til høyre. Web siden du kommer til vil bli oppdatert med utfyllende informasjon om programmet 25. august, samt kartreferanser for hvert turspor.

PROGRAM 25. AUGUST:

13:15 Oppmøte på Snøheim turisthytte med kort introduksjon til turspor konseptet og inndeling av deltakerne i grupper.

14:00 Hver gruppe blir guidet av en forsker til poster plasert ute i terrenget i nærheten av Snøheim

16:00 Samling og oppsummering tilbake på Snøheim.

OBS! Transport må arrangeres av hver enkelt. Legg merke til at det ikke er anledning til å kjøre privatbil inn til Snøheim. Man må forholde seg til rutetidene til "Snøheim bussen".

KONTAKT:

For påmelding og mer informasjon ta kontakt på turspor@uib.no og følg med på hjemmesiden vår for oppdateringer.

By:
3-10 2012

Back